Afskedsreception for Bent Larsen

Fredag den 30. juni 2023 kl. 14.00-17.00 
på Arken, Strandbygade 40, 6700 Esbjerg.

Alle er velkommen!

Af hensyn til forplejning ønskes der tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 23. juni 2023.

I samme anledning vil vi byde velkommen til Malene Stubkjær Hansen 

          

Seniordag

Husk tilmeldingsfrist er den 31. maj 2023!

 

 

 

Ny leder til Arken i Esbjerg

Afdelingsstyrelsen har sammen med Arkens bestyrelse ansat Malene Stubkjær Hansen som ny leder på Arken i Esbjerg med tiltrædelse 1. juni 2023.
Malene er 45 år og er gift med Flemming. De har tre børn på henholdsvis 11, 14 og 15 år. Familien bor i Hoptrup ved Haderslev, men har planer om at flytte til Esbjerg om et års tid.


Malene har et rigtig godt kendskab til arbejdet på Arken, da hun tidligere har været engageret i arbejdet på Arken både som frivillig og i en periode også som ansat.
Malene er uddannet diakon-socialpædagog og arbejder pt. i en børnehave. Tidligere har hun arbejdet som soldaterhjemsleder og haft praktikophold i Blå Kors. I fritiden har hun været engageret i børne- og juniorklubber og har stået for børnemøder på Bibelcamping. Hun har derfor stor erfaring med at formidle Guds ord til store og små.


Afdelingsstyrelsen glæder sig over endnu en kompetent ansættelse i afdelingen. Og sammen med Arkens bestyrelse glæder vi os over, at Gud har kaldet Malene til opgaven. Vi er overbevist om, at hun, sammen med Mie og de andre frivillige på Arken, vil videreføre den åbne og hjertelige atmosfære, der kendetegner Arken.

Bakkely og Klokkebjerg

Se de to videoer for plejehjemmene "Bakkely" og "Klokkebjerg".

Kort video: "Vælg en uddannelse, hvor du gør en forskel".
Send gerne linket videre til unge, der står i overvejelser omkring valg af uddannelse...


...og en lidt længere præsentationsvideo: "To plejehjem i det midtjyske med et kristent værdigrundlag":

Søg i artikler

<<  <  Juni 2023  >  >>
 Ma  Ti  On  To  Fr  Lø  Sø 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12141516
1920212223